Канцелариите се полупразни поради коронавирусот. Меѓутоа, Атињаните ја распоредиле својата работна сила од удобноста на нивните домови. Сè уште ви стоиме на располагање 24/7 и можете да не контактирате на бесплатната линија за помош 0800 221 222. Наскоро ќе ви ја покажеме нашата домашна работна средина.