Жолтата утка на Атина денеска талкаше по улиците на Банска Бистрица.

Дали знаевте дека жолтата боја одлично влијае на размислувањето и креативноста? Развива концентрација и во исто време позитивно влијае на расположението на човекот. Затоа и стана наша боја.

Жолтата утка на Атина денеска конечно излезе на улиците на градот во своите човечки димензии и им го направи денот пријатен на минувачите. Ниту замрзнатиот снег не ја одврати. Драго ни е што можеме да ви помогнеме да изберете работа за 11 убави години и да ве расположиме со маскотата на нашата компанија.