Bufi i verdhë i Athinës endej sot në rrugët e Banska Bystrica.

A e dini se ngjyra e verdhë ka një efekt të shkëlqyer në të menduarit dhe kreativitetin? Zhvillon përqendrimin dhe në të njëjtën kohë ndikon pozitivisht në disponimin e njeriut. Prandaj u bë ngjyra jonë.

Bufi i verdhë i Athinës sot më në fund doli në rrugët e qytetit në përmasat e tij njerëzore dhe ua bëri ditën të këndshme kalimtarëve. As bora e ngrirë nuk e pengoi atë. Jemi të lumtur që mund t’ju ndihmojmë të zgjidhni një punë për 11 vite të bukura dhe mund t’ju gëzojmë me nuskën e kompanisë sonë.