• starší zamestnanci

    Pse anashkalimi i kandidatëve mbi 50 vjeç është një mundësi e humbur

    Shumë kompani nuk e kuptojnë kontributin e paçmuar të mbi 50 kandidatëve për ekipet e tyre. Ky artikull trajton këtë çështje duke hedhur poshtë mitet e zakonshme dhe duke treguar se si këta profesionistë me përvojë mund të përmirësojnë ndjeshëm dinamikën dhe inovacionin e ekipit.

Postimet më të fundit në blogun tonë