15 06, 2020

A keni dëgjuar ende për lajmet tona?

15 Qershor, 2020|Categories: Klientët, Videot|

Stabiliteti, progresi dhe kujdesi ndaj klientit është prioriteti ynë më i madh. Duke qenë se ne i vlerësojmë klientët tanë për besnikërinë e tyre gjatë disa viteve, ne kemi investuar përpjekjet tona maksimale për t'ju siguruar kushtet më të mira në tregun e punës. Me ne do të jeni gjithmonë një hap përpara!

15 06, 2020

ATHINA NË RTVS

15 Qershor, 2020|Categories: Videot, Klientët|

Rënie e ofertave për punë në tregun e punës? Cilat industri u prekën dhe cilat jo? Këto janë pyetjet që u përgjigj drejtori i Atena.

15 06, 2020

ATHINA në datën 13 vendet evropiane

15 Qershor, 2020|Categories: Klientët, Videot|

Gjatë gjithë vitit, ne ju ofrojmë vende të lira pune tërheqëse në 13. vendet evropiane. Ne jemi vazhdimisht në kërkim të profesioneve më të vlerësuara me kushte aktive pagash, duke garantuar kështu kënaqësinë tuaj. Ne jemi këtu për ju 24/7 për 12 vjet.

27 05, 2020

Atena vjen me bonuse financiare shtesë

27 Maj, 2020|Categories: Klientët, Videot|

Aty ku të tjerët janë ende duke u rikuperuar nga kriza e koronës, Atena i zgjidh gjërat menjëherë dhe me zjarr. Agjencia Atena vjen me përfitime shtesë financiare dhe u mundëson personave që kanë humbur punën gjatë kësaj periudhe të fillojnë procesin e punës. Jeni të interesuar se çfarë shpërblimesh të reja ofron agjencia?

18 05, 2020

Athena nuk e njeh fjalën “krizë”.

18 Maj, 2020|Categories: Videot|

Pushimet nga puna, mbyllja e ndërmarrjeve prodhuese, ulje e kërkesës për mallra dhe shërbime. Kriza e korona ka prekur të gjithë botën. Mësuam se si e percepton drejtori i kompanisë situatën aktuale dhe si ka ndikuar në funksionimin e agjencisë së punësimit.

18 03, 2020

ATENA punon nga shtëpia

18 Mars, 2020|Categories: Mjedisi i punës, Klientët, Videot|

Zyrat janë gjysmë bosh për shkak të koronavirusit. Megjithatë, athinasit e shpërndanë fuqinë e tyre punëtore nga komoditeti i shtëpive të tyre. Jemi ende në dispozicionin tuaj 24/7 dhe mund të na kontaktoni në linjën falas të ndihmës 0800 221 222. Së shpejti do t'ju tregojmë mjedisin tonë të punës në shtëpi.

2 03, 2020

Athena nën llambë 2. seksioni

2 Mars, 2020|Categories: Videot|

Në pjesën e dytë të Atena nën llambë, ju sjellim një intervistë me kolegen tonë Kamila, e cila do t'ju tregojë për shërbimin tonë të ri. Nëse deri tani e keni shmangur ekzekutuesin, ne kemi një zgjidhje për ju. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me këtë dhe t'ju çlirojmë nga të gjitha

24 02, 2020

Athena nën llambë – 1. seksioni

24 Shkurt, 2020|Categories: Videot|

Athena nën llambë është kthyer! Ne dëshirojmë t'ju informojmë për temat më aktuale në kompani, por edhe për të rejat nga kompania jonë. Në pjesën e parë intervistuam kolegen Zuzka, e cila na tregoi se si arriti në Athinë dhe nëse rekomandon të punosh jashtë vendit. Mësoni më shumë në video. Episodet e mëparshme mund