8 11, 2019

Kërkim të një pune? Bëhuni të zënë me vetëm një klik.

8 Nëntor, 2019|Categories: Unë jam duke kërkuar për punë, Klientët|Tags: |

Në ditët e sotme, nuk keni më nevojë t’i çoni punëdhënësit personalisht CV-të e printuara. Kur jeni në kërkim të një pune, ju mund të zgjidhni nga shumë alternativa të ofertave falas të punës në portalet e punës ose portalet e agjencive të punës. Do të interesoheni për atë që duket i besueshëm dhe ofron

15 10, 2019

Merrni mundësi të reja pune – më shumë se 1500 vende pune në të gjithë Evropën

15 Tetor, 2019|Categories: Unë jam duke kërkuar për punë, Klientët|Tags: |

Ti e di ndjesinë. Ju keni dërguar tashmë dhjetëra CV, por nuk keni marrë pothuajse asnjë përgjigje. Si është e mundur kjo kur oferta e punës aktualisht është fjalë për fjalë në çdo cep dhe ka një kërkesë të madhe për punonjës. Keni nevojë për të ardhura të rregullta dhe në të njëjtën kohë dëshironi

25 08, 2017

Një letër motivuese e shkëlqyer hap derën e suksesit. Këtu janë disa truke për t’ju ndihmuar ta bëni atë.

25 Gusht, 2017|Categories: Unë jam duke kërkuar për punë, Klientët|

Në konsulencën tonë, ne ju ndihmojmë të filloni ndeshjen e duhur të jetës suaj të punës dhe të luftoni për fitore në të. Sot do të fokusohemi në një objektiv tjetër të rëndësishëm – letrën e motivimit. Cilësia e tij mund të vendosë nëse do të merrni punën që ju intereson.

22 08, 2017

Arsyet e forta pse ia vlen të punësoheni përmes një agjencie punësimi

22 Gusht, 2017|Categories: Unë jam duke kërkuar për punë, Klientët|

Më komode, më e shpejtë dhe pa shqetësime të panevojshme. Një agjenci punësimi do ta bëjë më të lehtë për ju që të filloni punën tuaj të re. Ai do të organizojë udhëtimin, akomodimin dhe do të komunikojë gjithçka të nevojshme me punëdhënësin për ju.

10 08, 2017

Keni vendosur të ndryshoni vendin e punës? Këto këshilla do t’ju ndihmojnë të gjeni rrugën e duhur

10 Gusht, 2017|Categories: Unë jam duke kërkuar për punë|

Thuhet se çdo person në mënyrë ideale duhet të ndryshojë punën e tij tre deri në katër herë në jetën e tij. Kjo do të rrisë jo vetëm ekspertizën e tij, por edhe intelektin. Ju mund të parandaloni djegien duke ndryshuar punë, por përpara se ta bëni këtë, konsideroni me kujdes se ku do të