23 05, 2023

Pse të shënoni orën e mbërritjes përmes itinerarit online?

23 Maj, 2023|Categories: Lajme, Çfarë ka të re në Athinë, Klientët|

Itinerari shërben si një mjet për planifikimin e detajuar të udhëtimeve - pushime ose punë. Itineraret tona janë tani të disponueshme në internet në mënyrë që stafi ynë të shënojë kohën e saktë se kur do të vijnë në punë - te familja e tyre. Futja e këtij hapi është efektive dhe ofron rehati.

5 04, 2023

Po festojmë datën 15. përvjetorin e themelimit të kompanisë

5 Prill, 2023|Categories: Lajme, Çfarë ka të re në Athinë, Klientët, Kompanitë, Tregu i punës|

Përvjetori i themelimit është një moment historik i rëndësishëm për çdo kompani dhe themeluesin e saj. Sidomos nëse bëhet fjalë për disa vite gjatë të cilave ajo ka fituar një pozicion në treg. Kjo dëshmon për konkurrencën e saj.

30 03, 2023

BE ka miratuar rregullat e reja të transparencës së pagave

30 Mars, 2023|Categories: Kompanitë, Tregu i punës, Lajme, Mjedisi i punës, Klientët|

Bashkimi Evropian ka prezantuar së fundmi rregullore të reja për transparencën e pagave për të adresuar hendekun gjinor të pagave dhe transparencën e përgjithshme. Qëllimi është të forcohet pozita e punonjësve dhe të promovohet trajtimi i barabartë i tyre në të gjithë BE-në.

23 03, 2023

Zgjidhje pa kohë – foto të adresave në itinerare

23 Mars, 2023|Categories: Lajme, Çfarë ka të re në Athinë, Klientët, Kompanitë|

Çdo kompani përpiqet të përparojë dhe të shpikë zgjidhje të reja për të përmirësuar cilësinë e shërbimeve. Po fillojmë të shtojmë foto në itineraret e adresës ku do të merret dadoja, si dhe vendi i punës. Kjo do të sigurojë që ajo të arrijë atje ku duhet të shkojë e sigurt.

6 03, 2023

Punësimi i të miturve brenda Bashkimit Evropian

6 Mars, 2023|Categories: Lajme, Mjedisi i punës, Klientët, Kompanitë, Tregu i punës|

BE-ja ka vendosur rregulla strikte për të siguruar që fëmijët nën 15 vjeç dhe adoleshentët midis 15 dhe 18 vjeç të mos punojnë shumë, në mënyrë që kjo të mos ketë një ndikim negativ në studimet e tyre. Punëdhënësit duhet t'u garantojnë punonjësve të rinj pushime dhe pushim adekuat dhe t'i informojnë ata për rreziqet që lidhen me punën.