10 05, 2023

Dokumentet që i duhen dados para udhëtimit

10 Maj, 2023|Categories: Mjedisi i punës, Klientët, Infermieria, Këshilla juridike|

Një nga avantazhet e BE-së është liria e lëvizjes, ju mund të punoni dhe të udhëtoni brenda Unionit kudo dhe kurdo që dëshironi. Megjithatë, nëse gjeni një punë të re si punonjës kujdesi, duhet të përgatisni disa dokumente me vete në mënyrë që të keni një qëndrim të sigurt dhe të ligjshëm.

3 05, 2023

Si të fitoni mbi të moshuarin për të cilin kujdeseni: Këshilla për të ndërtuar një marrëdhënie të fortë

3 Maj, 2023|Categories: Këshilla juridike, Klientët, Infermieria|

Besimi dhe respekti janë të rëndësishme në çdo marrëdhënie - profesionale dhe personale. Ato nuk janë vetëm të rëndësishme, por edhe vendimtare kur kujdeseni për një qytetar të moshuar. Ata kërkojnë shumë qëndrueshmëri, durim dhe punë. Por kur arrihet, përfiton të dyja palët më shumë sesa mund ta imagjinoni. Ja se si mund të filloni.

17 04, 2023

Si mundet një infermiere të kursejë energji për një pacient?

17 Prill, 2023|Categories: Këshilla juridike, Klientët|

Përveç kujdesit për pacientin, kujdestarët duhet të mbikëqyrin edhe familjen ku punojnë. Në mënyrë që ata ta bëjnë këtë në mënyrë efektive, duhet të merret parasysh edhe konsumi i energjisë. Kjo është thelbësore në kohë inflacioni të lartë dhe kujdestarët pritet të mbajnë buxhetin nën kontroll.

3 04, 2023

Mësoni të përballeni me situata stresuese

3 Prill, 2023|Categories: Këshilla juridike, Klientët|

Teknika e frymëmarrjes mund të shërbejë si një zgjidhje afatshkurtër për të reduktuar stresin sepse ndihmon në rritjen e niveleve të oksigjenit dhe uljen e niveleve të dioksidit të karbonit në trup. Megjithatë, për të menaxhuar stresin në mënyrë efektive, është e rëndësishme të miratohen strategji afatgjata të menaxhimit të stresit, siç është ushtrimi. Trajtimi i shkakut themelor të stresit, të tilla si problemet martesore ose financiare, është gjithashtu kyç. Atena mund të ndihmojë duke ofruar një punë më të mirë.