13 06, 2024

10 pyetjet më të mira për t’i bërë një kandidati për një pozicion sfidues

13 Qershor, 2024|Categories: Kompanitë, Tregu i punës, Punonjësit|

Rekrutimi për një pozicion sfidues kërkon një qasje strategjike. Në artikullin tonë, ne rendisim 10 pyetjet më të rëndësishme që duhet t'u bëni kandidatëve për t'u siguruar që të gjeni përshtatjen më të mirë. Këto pyetje do t'ju ndihmojnë të vlerësoni aftësitë, qëndrueshmërinë dhe përshtatshmërinë e tyre për punë me presion të lartë.

11 06, 2024

Si të njohim kandidatët e përshtatshëm gjatë një interviste

11 Qershor, 2024|Categories: Tregu i punës, Punonjësit, Kompanitë|

Zbuloni strategji efektive për të gjetur kandidatët e duhur për pozicionet sfiduese. Ky udhëzues mbulon aspekte kyçe të tilla si kuptimi i kërkesave të pozicionit, vlerësimi i përvojës dhe aftësive dhe vlerësimi i sjelljes. Përmirësoni procesin tuaj të punësimit dhe gjeni kandidatin ideal për ekipin tuaj.

13 05, 2024

Pse duhet të kryeni një vetë-auditim profesional?

13 Maj, 2024|Categories: Këshilla juridike, Klientët, Tregu i punës, Punonjësit|

Në artikullin tonë, do të gjeni një qasje gjithëpërfshirëse për kryerjen e një vetëvlerësimi profesional që do t'ju ndihmojë të identifikoni pikat tuaja të forta dhe fushat për përmirësim. Ndiqni hapat tanë për të vendosur qëllime të qarta të karrierës dhe për të planifikuar në mënyrë strategjike zhvillimin tuaj.

22 04, 2024

Pse anashkalimi i kandidatëve mbi 50 vjeç është një mundësi e humbur

22 Prill, 2024|Categories: Kompanitë, Tregu i punës, Punonjësit|

Shumë kompani nuk e kuptojnë kontributin e paçmuar të mbi 50 kandidatëve për ekipet e tyre. Ky artikull trajton këtë çështje duke hedhur poshtë mitet e zakonshme dhe duke treguar se si këta profesionistë me përvojë mund të përmirësojnë ndjeshëm dinamikën dhe inovacionin e ekipit.

18 04, 2024

Ju duhet të gjeni një punë shpejt? Tu je návod, čo by ste mali urobiť!

18 Prill, 2024|Categories: Këshilla juridike, Unë jam duke kërkuar për punë, Klientët, Tregu i punës, Punonjësit|

Shikoni udhëzuesin tonë gjithëpërfshirës për mënyrat më të shpejta për të gjetur një punë. Ky artikull tregon se si mund të gjeni shpejt punën ideale - nga portalet e punës në internet te rrjetet profesionale deri te avantazhet strategjike të agjencive të rekrutimit.

5 04, 2023

Po festojmë datën 15. përvjetorin e themelimit të kompanisë

5 Prill, 2023|Categories: Lajme, Çfarë ka të re në Athinë, Klientët, Kompanitë, Tregu i punës|

Përvjetori i themelimit është një moment historik i rëndësishëm për çdo kompani dhe themeluesin e saj. Sidomos nëse bëhet fjalë për disa vite gjatë të cilave ajo ka fituar një pozicion në treg. Kjo dëshmon për konkurrencën e saj.