8 11, 2019

Kërkim të një pune? Bëhuni të zënë me vetëm një klik.

8 Nëntor, 2019|Categories: Klientët, Unë jam duke kërkuar për punë|Tags: |

Në ditët e sotme, nuk keni më nevojë t’i çoni punëdhënësit personalisht CV-të e printuara. Kur jeni në kërkim të një pune, ju mund të zgjidhni nga shumë alternativa të ofertave falas të punës në portalet e punës ose portalet e agjencive të punës. Do të interesoheni për atë që duket i besueshëm dhe ofron

15 10, 2019

Merrni mundësi të reja pune – më shumë se 1500 vende pune në të gjithë Evropën

15 Tetor, 2019|Categories: Unë jam duke kërkuar për punë, Klientët|Tags: |

Ti e di ndjesinë. Ju keni dërguar tashmë dhjetëra CV, por nuk keni marrë pothuajse asnjë përgjigje. Si është e mundur kjo kur oferta e punës aktualisht është fjalë për fjalë në çdo cep dhe ka një kërkesë të madhe për punonjës. Keni nevojë për të ardhura të rregullta dhe në të njëjtën kohë dëshironi