8 10, 2020

HOME OFFICE – Cilat janë avantazhet dhe disavantazhet e saj?

8 Tetor, 2020|Categories: Uncategorized @sq, Mjedisi i punës, Klientët|

Vetë termi “zyrë në shtëpi ose punë nga shtëpia” është mjaft i vetëshpjegueshëm: katër muret tuaja funksionojnë si zyrë dhe vend pune. Vendi i punës mund të zhvendoset, për shembull, në tryezën e shtëpisë, në bibliotekën lokale ose në një kafene të preferuar. Kjo është një mënyrë pune që kryesisht është e rezervuar për punonjësit

21 09, 2017

Ajo ka kaluar vetëm për herë të tretë provimet e gjermanishtes. Sot ajo kujdeset për bashkëshortët që e adhurojnë

21 Shtator, 2017|Categories: Uncategorized @sq|

Në të pesëdhjetat, një ndryshim i madh erdhi në jetën e saj. Ajo humbi punën dhe duhej të vendoste se çfarë të bënte më pas. Ingrid Kuželová (52) mori dorezën e hedhur, luftoi, mësoi gjuhën, nuk kishte frikë nga vendet e huaja dhe aktualisht është kujdestare e fëmijëve në Gjermani. Ajo në intervistën tonë ka

25 08, 2017

Një letër motivuese e shkëlqyer hap derën e suksesit. Këtu janë disa truke për t’ju ndihmuar ta bëni atë.

25 Gusht, 2017|Categories: Uncategorized @sq|

Në konsulencën tonë, ne ju ndihmojmë të filloni ndeshjen e duhur të jetës suaj të punës dhe të luftoni për fitore në të. Sot do të fokusohemi në një objektiv tjetër të rëndësishëm – letrën e motivimit. Cilësia e tij mund të vendosë nëse do të merrni punën që ju intereson.

25 07, 2017

Luaj në telefona. Ata mund të përballojnë një krizë, edhe nëse ajo ndodh një mijë kilometra larg

25 Korrik, 2017|Categories: Uncategorized @sq, Çfarë ka të re në Athinë|

Kur një person i painteresuar hyn në këtë zyrë, do të mahniteni. Ndoshta do t’i duhet pak kohë që të rikuperohet nga ajo që i ndodh para syve, ose më mirë të themi, nga ajo që dëgjon. Ritmi i punës është i lartë.

12 07, 2017

Ata kujdesen jashtë vendit. Si duket dita e tyre dhe sa kohë kanë për veten e tyre?

12 Korrik, 2017|Categories: Uncategorized @sq|

Ata vendosën të udhëtojnë jashtë vendit dhe të kujdesen për të moshuarit në familjet e tyre. Si duket dita e një kujdestari, sa kohë kanë pushim dhe pas çfarë kohe kthehen në shtëpi? Ne ju sjellim informacione të dobishme për këtë punë në blogun tonë të fundit.

21 06, 2017

#33 fakte të rëndësishme dhe fakte interesante rreth punës në Sllovaki

21 Qershor, 2017|Categories: Uncategorized @sq|

Sa ditë mund të bëni pushime dhe sa para do të merrni për to? Të paktën sa euro duhet t’ju paguajnë për një orë pune? Ku fitojnë më shumë njerëzit në Evropë? Përgjigjet e pyetjeve më të rëndësishme rreth punës ju sjell Atena Counseling. Këto fakte të përditësuara dhe të vërtetuara mund t’ju ndihmojnë një

3 03, 2016

Disa këshilla për t’ju ndihmuar në karrierën tuaj

3 Mars, 2016|Categories: Uncategorized @sq|

Gjërat priren të ngadalësohen gjatë pushimeve. Prandaj, investoni të paktën një kohë të shkurtër për të menduar për punën tuaj. Pavarësisht nëse keni një punë dhe dëshironi ta ndryshoni atë ose jeni duke kërkuar një të tillë, ka gjithmonë vend për përmirësim dhe kohë për reflektim në vetvete.

4 02, 2016

Formulimi i ligjit nr. 5/2004 Kol. § 53b Shtesa për transportin në punë

4 Shkurt, 2016|Categories: Uncategorized @sq, Këshilla juridike|

Zyra mund t’i japë punëdhënësit një kompensim për transportin për në punë (në tekstin e mëtejmë “shtesa”) bazuar në një marrëveshje me shkrim, nëse punëdhënësi siguron transportin ditor për punonjësit për në dhe nga puna për shkak të faktit se transporti është i dukshëm. nuk kryhet fare ose në masën që korrespondon me nevojat me