8 07, 2024

A jeni duke gënjyer në CV tuaj? Tu je dôvod, prečo je to zlý nápad

8 Korrik, 2024|Categories: Këshilla juridike, Klientët, Kompanitë, Punonjësit|

Gënjeshtra në një rezyme mund të ketë pasoja afatgjata. Punëdhënësit kanë shumë mënyra për të verifikuar informacionin tuaj, nga kontrollet e sfondit deri te kontrollet e mediave sociale. Ndërtoni karrierën tuaj mbi integritetin dhe besimin.

21 06, 2024

10 gjërat që kujdestarët nuk duhet të bëjnë kurrë gjatë një interviste telefonike

21 Qershor, 2024|Categories: Klientët, Punonjësit, Infermieria|

Kujdestarët që përgatiten për intervista telefonike duhet të shmangin disa gabime në mënyrë që të lënë një përshtypje pozitive. Ky udhëzues rendit 10 kurthet kryesore që duhen shmangur për të rritur shanset për të gjetur një punë. Përgatituni në mënyrë efektive dhe paraqituni si kandidati ideal.

13 06, 2024

10 pyetjet më të mira për t’i bërë një kandidati për një pozicion sfidues

13 Qershor, 2024|Categories: Kompanitë, Tregu i punës, Punonjësit|

Rekrutimi për një pozicion sfidues kërkon një qasje strategjike. Në artikullin tonë, ne rendisim 10 pyetjet më të rëndësishme që duhet t'u bëni kandidatëve për t'u siguruar që të gjeni përshtatjen më të mirë. Këto pyetje do t'ju ndihmojnë të vlerësoni aftësitë, qëndrueshmërinë dhe përshtatshmërinë e tyre për punë me presion të lartë.

11 06, 2024

Si të njohim kandidatët e përshtatshëm gjatë një interviste

11 Qershor, 2024|Categories: Kompanitë, Tregu i punës, Punonjësit|

Zbuloni strategji efektive për të gjetur kandidatët e duhur për pozicionet sfiduese. Ky udhëzues mbulon aspekte kyçe të tilla si kuptimi i kërkesave të pozicionit, vlerësimi i përvojës dhe aftësive dhe vlerësimi i sjelljes. Përmirësoni procesin tuaj të punësimit dhe gjeni kandidatin ideal për ekipin tuaj.

13 05, 2024

Pse duhet të kryeni një vetë-auditim profesional?

13 Maj, 2024|Categories: Tregu i punës, Punonjësit, Këshilla juridike, Klientët|

Në artikullin tonë, do të gjeni një qasje gjithëpërfshirëse për kryerjen e një vetëvlerësimi profesional që do t'ju ndihmojë të identifikoni pikat tuaja të forta dhe fushat për përmirësim. Ndiqni hapat tanë për të vendosur qëllime të qarta të karrierës dhe për të planifikuar në mënyrë strategjike zhvillimin tuaj.

22 04, 2024

Pse anashkalimi i kandidatëve mbi 50 vjeç është një mundësi e humbur

22 Prill, 2024|Categories: Kompanitë, Tregu i punës, Punonjësit|

Shumë kompani nuk e kuptojnë kontributin e paçmuar të mbi 50 kandidatëve për ekipet e tyre. Ky artikull trajton këtë çështje duke hedhur poshtë mitet e zakonshme dhe duke treguar se si këta profesionistë me përvojë mund të përmirësojnë ndjeshëm dinamikën dhe inovacionin e ekipit.

18 04, 2024

Ju duhet të gjeni një punë shpejt? Tu je návod, čo by ste mali urobiť!

18 Prill, 2024|Categories: Unë jam duke kërkuar për punë, Klientët, Tregu i punës, Punonjësit, Këshilla juridike|

Shikoni udhëzuesin tonë gjithëpërfshirës për mënyrat më të shpejta për të gjetur një punë. Ky artikull tregon se si mund të gjeni shpejt punën ideale - nga portalet e punës në internet te rrjetet profesionale deri te avantazhet strategjike të agjencive të rekrutimit.

25 05, 2023

Strategjitë për të reduktuar qarkullimin e punonjësve

25 Maj, 2023|Categories: Kompanitë, Punonjësit|

Qarkullimi i punonjësve është diçka me të cilën duhet të merret çdo kompani. Në varësi të shumë faktorëve si industria, lloji i punës dhe mbi të gjitha kushtet e punës, ai mund të jetë më i ulët ose më i lartë. Luhatja mund të jetë e shëndetshme ose jo e shëndetshme. Suksesi ose dështimi i një biznesi varet kryesisht nga cili është.