28 05, 2024

Si të mësoni një gjuhë të huaj vetëm duke parë video

28 Maj, 2024|Categories: Klientët|

Mësoni se si të përdorni YouTube në mënyrë efektive për të mësuar një gjuhë të re. Në këtë artikull, do të gjeni informacione për zgjedhjen e videove të duhura, përcaktimin e qëllimeve të arritshme të mësimit dhe metodat për të qëndruar të motivuar dhe të qëndrueshëm në udhëtimin tuaj të të mësuarit.

23 05, 2024

Atena rrit bonusin e referimit: ne shpërblejmë klientët tanë për besimin e tyre

23 Maj, 2024|Categories: Çfarë ka të re në Athinë, Klientët, Kompanitë|

Ne kemi përmirësuar programin tonë të bonusit të referimit për t'ju dhënë më shumë. Merrni 300 € në fillim dhe 50 € në muaj për çdo kujdestar që ju referoni që qëndron i punësuar. Referojuni tani dhe maksimizoni fitimet tuaja!

20 05, 2024

Si të zbuloni nëse kompania në të cilën dëshironi të punoni është e qëndrueshme?

20 Maj, 2024|Categories: Klientët, Këshilla juridike, Mjedisi i punës|

Sigurohuni që puna juaj e ardhshme të jetë me një kompani të qëndrueshme dhe mësoni të vlerësoni historinë, shëndetin financiar dhe aktivitetin e mediave sociale. Udhëzuesi ynë ofron këshilla gjithëpërfshirëse për marrjen e vendimeve të informuara për karrierën. Zbuloni metodat më të mira për të siguruar të ardhmen tuaj profesionale.

13 05, 2024

Pse duhet të kryeni një vetë-auditim profesional?

13 Maj, 2024|Categories: Këshilla juridike, Klientët, Tregu i punës, Punonjësit|

Në artikullin tonë, do të gjeni një qasje gjithëpërfshirëse për kryerjen e një vetëvlerësimi profesional që do t'ju ndihmojë të identifikoni pikat tuaja të forta dhe fushat për përmirësim. Ndiqni hapat tanë për të vendosur qëllime të qarta të karrierës dhe për të planifikuar në mënyrë strategjike zhvillimin tuaj.

9 05, 2024

Pesë mënyra inovative dhe të përballueshme për të përshtatur një kuzhinë për të moshuarit

9 Maj, 2024|Categories: Këshilla juridike, Klientët, Infermieria|

Lexoni rreth transformimit të kuzhinës tuaj në një mjedis miqësor për të moshuarit me udhëzuesin tonë për tavanet e rregullueshme, rubinetat pa prekje dhe dyshemetë më të sigurta, të dizajnuara për të rritur pavarësinë dhe sigurinë për të moshuarit.