23 05, 2024

Atena rrit bonusin e referimit: ne shpërblejmë klientët tanë për besimin e tyre

23 Maj, 2024|Categories: Klientët, Kompanitë, Çfarë ka të re në Athinë|

Ne kemi përmirësuar programin tonë të bonusit të referimit për t'ju dhënë më shumë. Merrni 300 € në fillim dhe 50 € në muaj për çdo kujdestar që ju referoni që qëndron i punësuar. Referojuni tani dhe maksimizoni fitimet tuaja!

8 02, 2024

Në vitin 2024, ne po zgjerojmë horizontet tona

8 Shkurt, 2024|Categories: Çfarë ka të re në Athinë, Klientët|

Çlirohuni nga kufizimet dhe zbuloni mundësi të pafundme karriere jashtë BE-së! Ekipi ynë u ofron aplikantëve nga e gjithë bota mbështetje të përshtatur dhe këshilla ekspertësh, duke siguruar një tranzicion të qetë dhe të suksesshëm në punën e tyre të ëndrrave jashtë vendit. Filloni udhëtimin tuaj drejt suksesit ndërkombëtar sot!

11 01, 2024

Thjeshtimi i suksesit të kujdestarit me oraret ditore

11 Janar, 2024|Categories: Infermieria, Çfarë ka të re në Athinë, Klientët, Kompanitë|

Përqafoni efikasitetin e kujdesit të informuar! Planet tona dixhitale inovative ditore ofrojnë një plan gjithëpërfshirës për sukses dhe fuqizojnë kujdestarët që nga dita e parë. Optimizoni rutinën tuaj dhe vendosni një standard të ri për kujdesin e dhembshur.

15 12, 2023

Zgjerimi i horizonteve: Ne hapëm një degë të re në Lituani

15 Dhjetor, 2023|Categories: Çfarë ka të re në Athinë, Klientët|

Nisni një udhëtim të rritjes profesionale me degën tonë më të re në Lituani! Zyra jonë e re është e hapur dhe e gatshme për të lidhur talentet më të mira me bizneset për të krijuar një mjedis dinamik mundësish. Nga zhbllokimi i potencialit të karrierës deri tek nxitja e suksesit të biznesit, bashkohuni me ne në formimin e një të ardhmeje më të mirë. Lidhu, zbulo dhe lulëzo me zgjidhjet tona të ekspertëve të rekrutimit!

23 05, 2023

Pse të shënoni orën e mbërritjes përmes itinerarit online?

23 Maj, 2023|Categories: Lajme, Çfarë ka të re në Athinë, Klientët|

Itinerari shërben si një mjet për planifikimin e detajuar të udhëtimeve - pushime ose punë. Itineraret tona janë tani të disponueshme në internet në mënyrë që stafi ynë të shënojë kohën e saktë se kur do të vijnë në punë - te familja e tyre. Futja e këtij hapi është efektive dhe ofron rehati.

5 04, 2023

Po festojmë datën 15. përvjetorin e themelimit të kompanisë

5 Prill, 2023|Categories: Lajme, Çfarë ka të re në Athinë, Klientët, Kompanitë, Tregu i punës|

Përvjetori i themelimit është një moment historik i rëndësishëm për çdo kompani dhe themeluesin e saj. Sidomos nëse bëhet fjalë për disa vite gjatë të cilave ajo ka fituar një pozicion në treg. Kjo dëshmon për konkurrencën e saj.