12 11, 2020

Iluzioni? Shumica e adoleshentëve nuk kanë një vizion realist për të ardhmen e tyre

12 Nëntor, 2020|Categories: Mjedisi i punës, Klientët|Tags: |

Vetëm një përqindje e vogël e adoleshentëve planifikojnë të shkojnë në 25 punët më të zakonshme dhe një përqindje edhe më e vogël duan të shkojnë në punët që pritet të rriten më shumë në vitet e ardhshme.