19 02, 2020

Fillim i ri

19 Shkurt, 2020|Categories: Videot|

Jeni të interesuar për jetën e një dadoje në MB? ATENA do t'ju zbulojë se si zhvillohet udhëtimi nga vendi juaj në Britaninë e Madhe. Ne do t'ju tregojmë gjithashtu të gjithë procesin nga intervista e pranimit deri në gjetjen e një pune dhe jetën e përditshme të një kujdestari.

19 02, 2020

Traileri i filmit Athena

19 Shkurt, 2020|Categories: Videot|

2 gra, më shumë se 5000 km dhe 3 ditë. Ne po përgatisim një video-udhëzues për ju në formën e një filmi dokumentar të shkurtër nga Anglia.

19 02, 2020

Garancia për pagën më të lartë

19 Shkurt, 2020|Categories: Videot|

Jeni të kënaqur me punën si dado në Gjermani, por kompensimi juaj financiar është i pamjaftueshëm? Nuk dini si ta ndryshoni atë? Si agjencia e vetme në treg, ne mund t'ju garantojmë pagën më të lartë.

19 02, 2020

Kujdesi për orë në Angli

19 Shkurt, 2020|Categories: Videot|

Dëshironi të udhëtoni për punë, të përmirësoni gjendjen tuaj financiare, por nuk keni para për një biletë avioni? Me ne do të përmirësoni kujdesin tuaj, do të fitoni përvojë dhe me orar fleksibël të punës do të përmirësoni anglishten tuaj.

19 02, 2020

dado

19 Shkurt, 2020|Categories: Videot|

Jeni duke kërkuar për një punë më të paguar që do të shpërblehet mirë financiarisht? Ofrojme pune per babysitter me shume perfitime.

19 02, 2020

Dado në Sllovaki

19 Shkurt, 2020|Categories: Videot|

A e dini se nuk keni nevojë të udhëtoni jashtë vendit për të punuar si dado? Alena ndau përvojën e saj me ne.

19 02, 2020

Puna në prodhim

19 Shkurt, 2020|Categories: Videot|

Jeni të interesuar në prodhimin e produkteve të bazuara në sisteme optike? Parakusht për një kandidat të përshtatshëm është aftësia në duar. Do të mësoni të tjerat, dhe përveç kësaj, do t'i bashkoheni një ekipi të mirë, do të keni orar të përshtatshëm pune dhe nëse keni nevojë do t'ju sigurohet edhe akomodimi.