18 06, 2020

60% од работните места за следните 10 години се уште не се измислени

јуни 18th, 2020|Categories: Видеа, Клиенти|

Дури и да не изгледа така на прв поглед, пазарот на труд се шири со нови работни места. Ова особено се однесува на професиите кои се поврзани со современите технологии – нивното производство, но и нивната контрола. Во минатото, луѓето избирале едно занимање и го развивале во текот на нивниот живот. Меѓутоа, со вештачката интелигенција,

15 06, 2020

Дали веќе сте слушнале за нашите вести?

јуни 15th, 2020|Categories: Клиенти, Видеа|

Стабилноста, напредокот и грижата за клиентите се наш најголем приоритет. Бидејќи ги цениме нашите клиенти за нивната лојалност во текот на неколку години, вложивме максимални напори за да ви обезбедиме најдобри услови на пазарот на трудот. Со нас секогаш ќе бидете чекор понапред!

15 06, 2020

АТИНА ВО РТВС

јуни 15th, 2020|Categories: Клиенти, Видеа|

Намалување на понудите за работа на пазарот на труд? Кои индустрии беа погодени, а кои не беа погодени? Ова се прашањата на кои одговори директорот на Атена.

15 06, 2020

АТИНА во 13 европските земји

јуни 15th, 2020|Categories: Клиенти, Видеа|

Во текот на целата година ви овозможуваме атрактивни слободни работни места во 13. европските земји. Постојано ги бараме најдобро оценетите професии со активни услови за плата, со што го гарантираме вашето задоволство. Ние сме тука за вас 24/7 веќе 12 години.

27 05, 2020

Атена доаѓа со дополнителни финансиски бонуси

мај 27th, 2020|Categories: Клиенти, Видеа|

Онаму каде што другите сè уште се опоравуваат од кризата со корона, Атена ги решава работите брзо и жешко. Агенцијата Атена доаѓа со дополнителни финансиски поволности и им овозможува на лицата кои останале без работа во овој период да го започнат работниот процес. Ве интересира какви нови бонуси нуди агенцијата?

18 05, 2020

Атина не го знае зборот „криза“.

мај 18th, 2020|Categories: Видеа|

Отпуштања на вработени, затворање производствени претпријатија, намалување на побарувачката на стоки и услуги. Кризата со корона го зафати целиот свет. Дознавме како директорот на претпријатието ја доживува моменталната состојба и како тоа се одразило на функционирањето на агенцијата за вработување.

5 05, 2020

Дури и за време на кризата со корона, можете да патувате во странство

мај 5th, 2020|Categories: Клиенти, Видеа|

Со Atena, можете да продолжите да патувате во странство за работа. Ги прашавме бебиситерките како оди патувањето преку граница и каков е животот во државниот карантин.

18 03, 2020

АТЕНА работи од дома

март 18th, 2020|Categories: Работна средина, Клиенти, Видеа|

Канцелариите се полупразни поради коронавирусот. Меѓутоа, Атињаните ја распоредиле својата работна сила од удобноста на нивните домови. Сè уште ви стоиме на располагање 24/7 и можете да не контактирате на бесплатната линија за помош 0800 221 222. Наскоро ќе ви ја покажеме нашата домашна работна средина.

2 03, 2020

Атина под светилката 2. дел

март 2nd, 2020|Categories: Видеа|

Во вториот дел на Атена под светилка ви пренесуваме интервју со колешката Камила која ќе ви раскаже за нашата нова услуга. Доколку до сега го избегнувавте извршителот, имаме решение за вас. Со задоволство ќе ви помогнеме со ова и ќе ве ослободиме од сите долгови. Дознајте повеќе во видеото.

24 02, 2020

Атина под светилката – 1. дел

февруари 24th, 2020|Categories: Видеа|

Атина под светилката се врати! Сакаме да ве информираме за најактуелните теми во компанијата, но и за новостите од нашата компанија. Во првиот дел ја интервјуиравме колешката Зузка која ни кажа како стигнала до Атина и дали препорачува работа во странство. Дознајте повеќе во видеото. Претходните епизоди може да се најдат на нашата Фејсбук страница