23 05, 2023

Зошто да го означите времето на пристигнување преку онлајн-маршрутата?

мај 23rd, 2023|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Клиенти|

Маршрутата служи како алатка за детално планирање на патувања - одмор или работа. Нашите маршрути сега се достапни онлајн, така што нашиот персонал може да го означи точното време кога ќе дојдат на работа - кај своето семејство. Воведувањето на овој чекор е ефективно и обезбедува удобност.

16 05, 2023

Нова иновација во апликацијата Транспорт

мај 16th, 2023|Categories: Медицински сестри, Вести, Што има ново во Атина, Клиенти|

Новитетот во форма на маршрута достапен онлајн носи уникатно решение. Ќе му олесни на персоналот за нега да се пресели на работа и ќе обезбеди удобност.

9 05, 2023

Тимбилдинг во Куба или како ја запознавме земјата на пури, рум и кафе

мај 9th, 2023|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Компании, Клиенти|

Нашиот тим Атина неодамна беше во посета на егзотична и оригинална Куба. Одземавме многу искуства кои нема лесно да ги заборавиме.

5 04, 2023

Го славиме 15-ти. годишнина од основањето на компанијата

април 5th, 2023|Categories: Клиенти, Вести, Што има ново во Атина, Компании, На пазарот на трудот|

Годишнината од основањето е важна пресвртница за секоја компанија и нејзиниот основач. Посебно ако се работи за неколку години во кои се стекнала со позиција на пазарот. Ова сведочи за неговата конкурентност.

23 03, 2023

Безвременско решение – фотографии од адреси во маршрути

март 23rd, 2023|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Компании, Клиенти|

Секоја компанија се труди да напредува и да измислува нови решенија за подобрување на квалитетот на услугите. Почнуваме да додаваме фотографии на маршрутите на адресата каде што ќе се подигне дадилката, како и местото на работа. Тоа ќе обезбеди безбедно да стигне таму каде што треба.

22 03, 2023

Нова поволност – додаток за курс за нега

март 22nd, 2023|Categories: Медицински сестри, Вести, Што има ново во Атина, Клиенти|

Курсот им помага на старателите да ги стекнат основните знаења и вештини што им се потребни за извршување на нивната работа. Ќе имаат можност и да добијат подобра работа, бидејќи со курсот побрзо и полесно ќе најдат работа.

21 02, 2023

На нашата сметка кредитираме нови деловни соработки

февруари 21st, 2023|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Клиенти|

Секогаш работиме на иновации и постигнување успех. Еден од нив успеавме да го спроведеме на почетокот на оваа година. Почнавме да соработуваме со меѓународни компании, благодарение на кои на луѓето ќе им нудиме нови работни позиции.

27 12, 2022

Како нашите дадилки го поминаа Божиќ?

декември 27th, 2022|Categories: Што има ново во Атина, Клиенти, Медицински сестри|

Иако некои од нив преживеале на работа, бидејќи работата тоа го бара и нивната професија им припаѓа на оние професии кои мораат да работат петок-празници, ќе имаат пријатни и незаборавни спомени од нив.

16 12, 2022

Како ја поминуваме Божиќната сезона во АТИНА?

декември 16th, 2022|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Клиенти|

Дури и компаниите го диверзифицираат и го поминуваат времето на Божиќ што се приближува со различни интересни активности, благодарение на што тимот ќе стане уште посилен и новите колеги кои успеале да се приклучат во изминатата година ќе се запознаат меѓу себе. Што доживеавме ние - Атињаните - во овие моменти?

14 12, 2022

5 причини зошто блогираме

декември 14th, 2022|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Клиенти|

Блогот е маркетинг алатка, но може да биде извор на нови информации. Алатка која едуцира и помага врз основа на совети. АТЕНА се одлучи за блог токму со цел едукација и градење односи со своите клиенти и партнери.