Не така одамна воведовме нова иновација – отсега нашиот медицински персонал има на располагање план за патување, кој секогаш им го испраќаме пред да одат на работа, исто така во онлајн верзија . Главно се користи за внесување на времињата на пристигнување и заминување на дадилката од семејството. Наменет е и за потврдување или одбивање на патување и директно контактирање со диспечерот во форма на порака, за што пишувавме во претходната статија .

Зошто е важно да го означите времето на пристигнување?

Семејството каде одите на работа, менаџерот, диспечерот или вашиот личен консултант – секој од нив ќе биде информиран кога точно ќе пристигнете на работното место. Членовите на семејството на клиентот за кој се грижите сакаат да бидат таму кога ќе пристигнете. За тоа, тие треба да знаат кога точно ќе пристигнете . Причината е што тие би сакале да ве запознаат и би сакале лично да ве запознаат пред да започнете со работа. Членовите на семејството на пациентот имаат одреден дневен распоред , за време на кој можеби ќе треба да договорат нешто. Покрај тоа, тие често имаат свои семејства , мали деца или одат на работа или на друг начин се зафатени.

Овие должности мора да се прилагодат на времето на вашето пристигнување , така што тие мора да го знаат тоа за да се подготват однапред. Неопходно е да го означите времето преку новата опција – онлајн маршрутата, за семејството да го знае точното време на вашето пристигнување на работа. Ќе ја избегнете ситуацијата да ве чекаат долго и тоа ќе ги ограничи во секојдневниот живот. Семејството исто така сака да ве обучи и да ве запознае со работната средина. Тој сака да ви даде подетални информации за пациентот, неговата здравствена состојба, дневната рутина и потребите. Износот на износот на фактурата зависи и од времето и датумот на вашето пристигнување на работното место.

иновации

Во случај да немате интернет конекција или паметен телефон во моментот, но сте сопственик на уште постар тип на телефон во кој нашата онлајн апликација за маршрута не може да работи, сепак можете да го известите вашето семејство за времето на пристигнување преку СМС, како што сте биле навикнати до сега.

Какви предности ви носи нашиот иновативен систем?

Ќе знаете точно кога ќе дојде на работа медицинскиот персонал кој е на ред. Дури и бебиситерката што ја заменувате ќе го знае точното време. Во онлајн интерфејсот на маршрутата, можете да ја видите целокупната историја на сите возења што сте ги завршиле во минатото. Покрај тоа, не треба да контактирате со менаџерот или консултантот по телефон. Но, на едноставен и модерен начин – со неколку кликања, можете директно да го означите времето на пристигнување, со што ќе заштедите време за себе и за другите. Тоа е удобно и практично решение кое служи за поедноставување на процесот на поединечни трансфери. Во форма на порака, имате можност да го контактирате диспечерот во врска со напредокот на транспортот или вашите барања (ако сакате конкретно седиште, потребен ви е дополнителен багаж, би сакале да земете домашно милениче со вас).

Атена воведува промени бидејќи размислува за ефикасност и поедноставување на работните процедури, подобрување на услугите и задоволство на сите клиенти. „Работете со професионалци, успехот не е случаен“.