Jo shumë kohë më parë, ne prezantuam një risi të re – tani e tutje, stafi ynë infermieror ka në dispozicion një itinerar udhëtimi, të cilin ua dërgojmë gjithmonë para se të shkojnë në punë, edhe në një version online . Përdoret kryesisht për të hyrë në kohën e ardhjes dhe largimit të dados nga familja. Ai synon gjithashtu të konfirmojë ose refuzojë udhëtimin dhe të kontaktojë drejtpërdrejt dispeçerin në formën e një mesazhi, për të cilin kemi shkruar në artikullin e mëparshëm .

Pse është e rëndësishme të shënoni kohën tuaj të mbërritjes?

Familja ku shkoni në punë, menaxheri, dispeçeri ose konsulenti juaj personal – secili prej tyre do të informohet se kur saktësisht do të arrini në vendin e punës. Anëtarët e familjes së klientit për të cilin kujdeseni duan të jenë aty kur të mbërrini. Për këtë, ata duhet të dinë se kur saktësisht do të mbërrini . Arsyeja është se ata do të donin t’ju njihnin dhe do të donin t’ju njihnin personalisht përpara se të filloni punën. Anëtarët e familjes së pacientit kanë një orar të caktuar ditor , gjatë të cilit mund t’u duhet të organizojnë diçka. Përveç kësaj, ata shpesh kanë familjet e tyre , fëmijët e vegjël, ose shkojnë në punë ose janë ndryshe të zënë.

Këto detyra duhet të përshtaten me kohën e mbërritjes suaj , kështu që ata duhet ta dinë atë në mënyrë që të përgatiten paraprakisht. Është thelbësore që të shënoni orën përmes opsionit të ri – itinerarit online, në mënyrë që familja ta dijë kohën e saktë të mbërritjes tuaj në punë. Do të shmangni situatën që do t’ju presin gjatë dhe kjo do t’i kufizojë në jetën e përditshme. Familja gjithashtu dëshiron t’ju trajnojë dhe t’ju njohë me mjedisin e punës. Ai dëshiron t’ju ofrojë informacion më të detajuar për pacientin, gjendjen e tij shëndetësore, rutinën e përditshme dhe nevojat. Shuma e shumës së faturës varet edhe nga koha dhe data e mbërritjes tuaj në vendin e punës.

risi

Në rast se nuk keni lidhje interneti ose smartphone për momentin, por jeni pronar i një telefoni edhe më të vjetër, në të cilin aplikacioni ynë i itinerarit në internet nuk mund të funksionojë, prapë mund të njoftoni familjen tuaj për kohën e mbërritjes. me SMS, siç jeni mësuar deri më tani.

Çfarë avantazhesh ju sjell sistemi ynë inovativ?

Do ta dini saktësisht se kur do të vijë në punë personeli infermieror që është në radhën tuaj. Edhe kujdestarja që do të zëvendësoni do ta dijë kohën e saktë. Në ndërfaqen online të itinerarit, mund të shihni historinë e përgjithshme të të gjitha udhëtimeve që keni përfunduar në të kaluarën. Për më tepër, nuk keni nevojë të kontaktoni menaxherin ose konsulentin me telefon. Por në një mënyrë të thjeshtë dhe moderne – me disa klikime, ju mund të shënoni drejtpërdrejt kohën e mbërritjes, duke kursyer kështu kohë për veten dhe të tjerët. Është një zgjidhje komode dhe praktike që shërben për të thjeshtuar procesin e transfertave individuale. Në formën e një mesazhi, ju keni mundësinë të kontaktoni dispeçerin në lidhje me ecurinë e transportit ose kërkesat tuaja (nëse dëshironi një vend specifik, keni nevojë për bagazh shtesë, dëshironi të merrni një kafshë shtëpiake me vete).

Atena po prezanton ndryshime sepse mendon për efikasitetin dhe thjeshtimin e procedurave të punës, përmirësimin e shërbimeve dhe kënaqësinë e të gjithë klientëve. “Punoni me profesionistë, suksesi nuk është i rastësishëm.”