Gjatë 15 viteve të aktivitetit në treg, Atena ka ecur vazhdimisht. Ne ecim me kohën dhe duam të qëndrojmë në pozitën udhëheqëse. Prandaj, ekipi ynë është duke punuar në përmirësimin e sistemit tonë dhe zhvillimin dhe zbatimin e risive të reja që përmirësojnë dhe përmirësojnë cilësinë e shërbimeve të ofruara. Kjo çon në funksionim më efikas dhe kënaqësi të të gjithë klientëve. Një tjetër risi, të cilën e shpikëm dhe e prezantuam jo shumë kohë më parë, ka të bëjë me sigurimin e transportit për klientët. Ne kemi rinovuar itineraret e udhëtimit, të cilat do ta bëjnë më të lehtë për stafin tonë infermieror të udhëtojë për punë dhe në këtë mënyrë të arrijë komoditetin e tyre. Përveç kësaj, ne do të arrijmë kështu kënaqësinë e familjeve dhe partnerëve të biznesit.

Dixhitalizimi = zgjidhje praktike

Itinerari funksionon si një mjet për planifikimin e udhëtimeve në detaje dhe organizimin e gjithçkaje që lidhet me to. Sistemi ynë së fundi shtoi funksionin e një itinerari udhëtimi në internet , i cili tani shfaqet në një ndërfaqe të veçantë. Deri më tani, ne ua kemi dërguar itinerarët dadove vetëm me email pasi kemi konfirmuar nisjen, gjë që është ende. Klientët mund të hyjnë në ndërfaqen e re të itinerarit duke klikuar në emailin e dhënë. Mund të arrihet edhe nëpërmjet lidhjes në SMS-në e verifikimit.

Procesi i thjeshtuar

Falë itinerarit online, ju, si personeli ynë i kujdesit, keni mundësinë të konfirmoni ose refuzoni vetë udhëtimin në rast se krijohet një situatë ku nuk mund të niseni për në punë. Avantazhi është se nuk duhet të kontaktoni më konsulentin, menaxherin ose dispeçerin tuaj me telefon ose SMS, gjë që kursen kohë. Përmes këtij funksioni ju lejohet gjithashtu të regjistroni dhe raportoni kohën e mbërritjes specifike në vendin e punës. Familja, partneri i biznesit dhe stafi infermieror që janë aktualisht në familje do të njoftohen për ardhjen e dados së radhës që vjen me turn. Inovacioni në transport ju lejon gjithashtu t’i lini një mesazh direkt dispeçerit . Ka vend për të informuar për çdo gjë që lidhet me transportin, për shembull nëse keni nevojë për bagazhe më të mëdha, po merrni kafshën tuaj me vete ose dëshironi të uleni në një vend të caktuar kur udhëtoni me tren ose aeroplan. Ju mund të shihni se si duket vetë ndërfaqja e itinerarit më poshtë.

Me butonin e gjelbër të shënuar në foto, ju konfirmoni udhëtimin. E kuqja është për refuzim
risi
Shkruani orën tuaj të mbërritjes këtu. Në rast se kompania e transportit, avioni ose taksi vonohen ose jeni bllokuar në një bllokim trafiku ndërsa drejtoni makinën tuaj, të tjerët do të marrin informacion se kur saktësisht do të jeni me familjen
risi
Në këtë hap, ju keni mundësinë t’i shkruani një mesazh dispeçerit dhe ta informoni atë për kërkesat tuaja të transportit

Të gjitha në një vend

Hartat dhe fotot e detajuara të të gjitha adresave të transferimit (aeroporti, stacioni, vendi i punës) janë të disponueshme në aplikacionin tonë unik. Falë paraqitjes specifike të objekteve, ju do të përmirësoni kushinetat tuaja dhe do të gjeni më shpejt strehimin e pacientit për të cilin do të kujdeseni. Në ndërfaqe, mund të klikoni lehtësisht në navigimin GPS dhe pamjen e rrugëve në google, ku mund të ecni virtualisht rreth një vendi të caktuar. Kjo me të vërtetë minimizon rrezikun që klientët tanë të humbasin ose të shkojnë në vendin e gabuar. Në versionin online të itinerarit vendosen edhe biletat dhe të gjitha gjërat e tjera, njësoj si në itinerarin e dërguar me email.

Kjo risi do të sigurojë përparim të qetë të transfertave dhe do të shmangë komplikimet e panevojshme. Arrihet një rotacion pa problem i dadove, kur njëra shkon në shtëpi nga turneu dhe tjetra vjen për ta zëvendësuar. Të gjitha ndryshimet e bëra në ndërfaqe duhet të ruhen për t’u regjistruar.

risi
Të gjitha ndryshimet që bëni duhet të ruhen duke klikuar butonin OK

Në ndërfaqen e specifikuar nga klienti, shfaqet historiku i plotë i transporteve që janë kryer përmes Atena në të kaluarën, kështu që ju mund të verifikoni cilësinë e shërbimeve që ne ofrojmë.

Unike dhe pa kohë

Itineraret janë të disponueshme në gjuhën që flitet në vendin ku do të punoni. Duke prezantuar këtë veçori të re, ne po vëmë në dispozicion një sistem unik që, në funksion të konkurrencës, askush tjetër nuk e ka realisht përveç nesh. Ndërsa itineraret dhe njoftimet hap pas hapi funksionuan më parë, kjo do të thjeshtojë procesin e përgjithshëm të transportit.

Detyra e çdo kompanie që dëshiron të zhvillohet, ka ambicie të jetë një hap përpara konkurrencës – dhe më e rëndësishmja – përpiqet të ofrojë një portofol shërbimesh dhe produktesh profesionale, është të dalë me ide dhe zgjidhje origjinale. Qëllimi kryesor i Athinës është pikërisht ky.