Во текот на 15-те години активност на пазарот, Atena постојано напредува. Се движиме со времето и сакаме да останеме на лидерската позиција. Затоа, нашиот тим работи на подобрување на нашиот систем и развивање и имплементирање на нови иновации кои го подобруваат и подобруваат квалитетот на понудените услуги. Ова води до поефикасно функционирање и задоволство на сите клиенти. Друга иновација, која ја измисливме и воведовме не одамна, се однесува на обезбедувањето превоз за клиентите. Ги иновиравме маршрутите за патување, што ќе го олесни нашиот медицински персонал да патува за работа и со тоа да го постигне својот комфор. Дополнително, на тој начин ќе го постигнеме задоволството на семејствата и деловните партнери.

Дигитализација = практично решение

Маршрутата работи како алатка за детално планирање патувања и организирање на се што е поврзано со нив. Нашиот систем неодамна ја додаде функцијата на онлајн план за патување , кој сега е прикажан во посебен интерфејс. Досега, маршрутите до дадилките ги испраќавме само по е-пошта откако ќе го потврдиме поаѓањето, што и понатаму е така. Клиентите можат да пристапат до новиот интерфејс за маршрутата преку кликнување на дадената е-пошта. Може да се пристапи и преку врската во SMS-пораката за верификација.

Поедноставен процес

Благодарение на онлајн-маршрутата, вие, како наш персонал за грижа, имате можност сами да го потврдите или одбиете патувањето во случај да се појави ситуација кога не можете да заминете на работа. Предноста е што повеќе не мора да контактирате со вашиот консултант, менаџер или диспечер по телефон или СМС, што заштедува време. Преку оваа функција, исто така ви е дозволено да го снимате и пријавите времето на конкретно пристигнување на работното место . За доаѓањето на следната дадилка која доаѓа на смена ќе бидат известени семејството, деловниот партнер и медицинскиот персонал кој моментално е во семејството. Иновацијата во транспортот исто така ви овозможува да оставите порака директно до диспечерот . Има простор за информирање за се што е поврзано со транспортот, на пример ако ви треба поголем багаж, го носите вашето домашно милениче со себе или сакате да седите на одредено место кога патувате со воз или авион. Можете да видите како изгледа самиот интерфејс на маршрутата подолу.

Со зеленото копче означено на сликата, го потврдувате патувањето. Црвеното е за отфрлање
иновации
Внесете го вашето време на пристигнување овде. Во случај транспортната компанија, авионот или таксито да доцни или да заглавите во сообраќаен метеж додека возите сопствен автомобил, другите ќе добијат информација кога точно ќе бидете со семејството
иновации
Во овој чекор, имате можност да напишете порака до диспечерот и да го информирате за вашите барања за транспорт

Сите на едно место

Детални мапи и фотографии од сите адреси за трансфер (аеродром, станица, место на работа) се достапни во нашата единствена апликација. Благодарение на специфичната претстава на предметите, ќе ги подобрите вашите лежишта и побрзо ќе го најдете куќиштето на пациентот за кој ќе се грижите. Во интерфејсот, можете лесно да кликнете на GPS навигација и приказ на улица на Google, каде што можете виртуелно да шетате на одредено место. Ова навистина го минимизира ризикот нашите клиенти да се изгубат или да одат на погрешно место. Во онлајн верзијата на маршрутата се ставени и билетите и сите останати работи, исто како и во маршрутата испратена по е-пошта.

Оваа иновација ќе обезбеди непречен напредок на трансферите и ќе избегне непотребни компликации. Се постигнува безпроблематична ротација на бебиситерки, кога едната оди дома од турнејата, а другата доаѓа да ја замени. Сите промени направени на интерфејсот мора да се зачуваат за да се снимат.

иновации
Сите промени што ги правите мора да се зачуваат со кликнување на копчето ОК

Интерфејсот наведен од клиентот ја прикажува целосната историја на транспорти што биле извршени преку Atena во минатото, за да можете да го потврдите квалитетот на услугите што ги нудиме.

Уникатност и безвременост

Маршрутите се достапни на јазикот што се зборува во земјата каде што ќе одите да работите. Со воведување на оваа нова функција, даваме достапен уникатен систем кој, со оглед на конкуренцијата, никој друг навистина го нема освен нас. Иако претходно функционираа маршрутите и известувањата чекор-по-чекор, ова ќе го поедностави целокупниот процес на испорака.

Задачата на секоја компанија која сака да се развива, има амбиција да биде чекор понапред од конкуренцијата – и што е најважно – се труди да обезбеди портфолио на професионални услуги и производи, е да излезе со оригинални идеи и решенија. Главната цел на Атина е токму ова.