26 11, 2020

Дали сакате врвен талент? Дајте им на вработените флексибилност што ја бараат

ноември 26th, 2020|Categories: Компании, Вработените|Tags: |

Дали сакате да го зголемите задоволството и продуктивноста на вработените? Понудете флексибилност на работното место.

12 11, 2020

Илузија? Повеќето тинејџери немаат реална визија за својата иднина

ноември 12th, 2020|Categories: Работна средина, Клиенти|Tags: |

Само мал процент од тинејџерите планираат да влезат во 25-те најчести работни места, а уште помал процент сакаат да одат на работните места за кои се предвидува дека ќе забележат најголем раст во наредните години.