Ismeri azt az érzést, amikor van kedve és érdeklődése dolgozni, de nincs meg a szükséges tapasztalata vagy nincs elég képzettsége? Mindazonáltal, ha megadnák önnek a lehetőséget, és felvennék arra a munkahelyre, amire vágyik, hálás lenne és megbecsülné azt. Ha ápolói munkát keres, most – a karácsonyi időszakban – itt az ideje, hogy megragadja a lehetőséget.

Utazzon ki alap nyelvtudással

Ha csak néhány szót vagy egyszerű kifejezést tud németül vagy angolul, de mégis szeretne kiutazni, akkor a közelgő karácsonyi időszakban érdemes ezt kihasználnia. Decemberben a családok és a partnerek alapszintű nyelvtudással rendelkező ápolókat is elfogadnak, mivel ilyenkor kevesebben vannak, akik hajlandóak dolgozni. Ez különösen vonatkozik az idegen nyelvet kommunikatív szinten beszélő személyzetre. Tudják, hogy a jövő év elején gond nélkül találnak majd munkát, ezért inkább pihennek, és az ünnepeket otthon töltik a családjukkal.

Lehetőség a hosszú távú együttműködésre

Az új évtől kezdve nagy lesz a konkurencia, ezért ne habozzon. A családok nehezebben fogadják el az alapszintű nyelvtudással rendelkező ápolókat, mivel sok olyan ápoló közül lehet választani, akik magas szintű nyelvtudással rendelkeznek. Ráadásul, ha a karácsonyi turnus során bizonyít a családnak, akkor jó eséllyel továbbra is önnel akarnak majd dolgozni. Ez lehetőséget ad önnek arra, hogy stabil és hosszú távú munkát kapjon, motiváló fizetéssel. Biztosítani fogja önnek a munkahelye biztonságát az égbe szökő élelmiszer-, energia- és üzemanyagárak idején.

Vonzó pénzügyi értékelés

Ezen kívül három karácsonyi és egy újévi bónuszt is kap a napi bére 100%-ának formájában. Az ünnepi bónuszok mellett utazási bónuszt és az utazási költségek teljes megtérítését is megkapja. Ez sem győzte meg arról, hogy az ünnepek alatt tényleg érdemes kiutazni? Állásajánlatainkat részletes információkkal és fizetéssel, beleértve a bónuszokat is, ezen a helyen találja meg.

Ha szeretne külföldön dolgozni és tisztességesen keresni, akkor most itt a tökéletes alkalom. Ne várjon, és ne pazarolja el a lehetőséget. Még mindig habozik? Tekintse meg a 10 okot, amiért azonnal utaznia kell. Ha szeretné fejleszteni a német vagy az angol nyelvtudását, és új szókinccsel gazdagítani azt, olvassa el tippjeinket, hogyan fejlesztheti az idegen nyelvtudását. Ha még nincs külföldi munkatapasztalata, olvassa el, hogyan kerülheti el a kulturális sokkot, amikor egy ismeretlen országba érkezik.

Töltötte már a karácsonyi ünnepeket külföldön, turnusban? Hogyan tetszett egy másik ország karácsonyi hangulata, és milyen különbségeket tapasztalt az ottani és az otthoni ünnepek megünneplése során? Ossza meg tapasztalatait az alábbi hozzászólásokban. Örömmel olvassuk őket.