E njihni ndjenjën kur keni dëshirë dhe interes për të punuar , por nuk keni përvojën e nevojshme ose nuk jeni mjaftueshëm të kualifikuar ? Nëse ata do t’ju japin përsëri mundësinë dhe do t’ju punësonin për punën që dëshironi të bëni, do të ishit mirënjohës dhe do ta vlerësonit . Nëse jeni duke kërkuar për një punë dado, tani – sezoni i Krishtlindjeve – është koha e duhur për të shfrytëzuar një shans.

Udhëtoni me bazat e gjuhës

Nëse dini vetëm disa fjalë ose fraza të thjeshta nga gjuha gjermane ose angleze, por ende dëshironi të udhëtoni, duhet ta përdorni gjatë periudhës së ardhshme të festave të Krishtlindjeve . Në dhjetor, familjet dhe partnerët do të pranojnë edhe dado me bazat e gjuhës , sepse janë më të pakët ata që janë të gatshëm të largohen për në punë gjatë kësaj periudhe. Kjo vlen veçanërisht për personelin me nivel komunikimi të një gjuhe të huaj. Ata e dinë që në fillim të vitit të ardhshëm do të gjejnë punë pa problem, ndaj gjatë pushimeve preferojnë të pushojnë dhe t’i kalojnë pushimet në shtëpi me familjen.

Një shans për bashkëpunim afatgjatë

Duke nisur nga viti i ri, do të përballeni me konkurrencë të lartë, ndaj nuk ka nevojë të hezitoni. Do të jetë më e vështirë për familjet që të pranojnë dado me bazat e gjuhës, pasi ato mund të zgjedhin nga një numër i atyre që flasin gjuhën në një nivel të lartë. Përveç kësaj, nëse provoni veten në familjen e caktuar gjatë turnit të Krishtlindjeve, ekziston mundësia që ata të duan të vazhdojnë të punojnë me ju. Kjo ju jep mundësinë për të marrë një punë të qëndrueshme dhe afatgjatë me një pagë motivuese. Do të siguroni sigurinë e punës në epokën e rritjes së çmimeve të ushqimit, energjisë dhe karburantit.

Vlerësim financiar tërheqës

Gjithashtu, ju do të përmirësoni pagën tuaj me tre bonus Krishtlindjesh dhe një Viti të Ri në formën e pagesave 100% shtesë në shumën e pagës ditore. Përveç bonuseve për pushimet e punuara, do të përfitoni edhe bonus për transportin dhe rimbursimin e plotë të shpenzimeve të udhëtimit. Edhe kjo nuk ju bindi se ia vlen vërtet të udhëtoni gjatë pushimeve? Ofertat tona të punës me informacion të detajuar dhe vlerësim të pagave, përfshirë pagesat shtesë, mund t’i gjeni këtu.

Nëse jeni të interesuar të punoni jashtë vendit dhe të bëni një jetesë të mirë, tani është koha e përsosur. Mos prisni dhe mos e humbisni mundësinë. Ende hezitoni? Shihni 10 arsye për të udhëtuar menjëherë. Nëse dëshironi të punoni në nivelin e gjermanishtes ose anglishtes tuaj dhe ta pasuroni atë me fjalë të reja, lexoni këshilla se si të përmirësoni gjuhën tuaj të huaj. Nëse nuk keni ende përvojë pune jashtë vendit, lexoni se si të shmangni shokun kulturor pas mbërritjes në një vend të panjohur.

I keni kaluar pushimet e Krishtlindjeve jashtë vendit? Si ju pëlqeu atmosfera e Krishtlindjeve në një vend tjetër dhe çfarë ndryshimesh keni vënë re kur i festonit festat atje dhe në shtëpi? Ndani përvojat tuaja në komentet më poshtë. Do të donim t’i lexonim.