A fejlődés és a változás az élet része azon vállalatok számára, amelyeknek van elképzelésük az előrelépésről. Az innovációk azért fontosak egy cég számára, mert lehetővé teszik a nyújtott szolgáltatások minőségének és hatékonyságának javítását. Összességében kulcsfontosságúak a vállalat sikeréhez, és támogatják annak növekedését és fejlődését. Cégünk egyike azoknak, amelyek mindig mozgásban vannak, mert fontos számunkra a dolgozóink elégedettsége. Ezért döntöttünk úgy, hogy új juttatást vezetünk be – hozzájárulást az ápolói tanfolyamhoz .

Tanfolyam az előírt minőségben

Az ápolószemélyzet számára legfeljebb 200 € összegű támogatást biztosítunk egy akkreditált ápolási tanfolyamon való részvételhez. A tanfolyam költségtérítését minden olyan ápoló igénybe veheti, akit cégünkön keresztül munkaszerződéssel foglalkoztatunk, így ez egy lehetőség a Németországban, Hollandiában vagy Belgiumban dolgozó ápolók számára is. A kurzusnak azonban meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak annak biztosítása érdekében, hogy a tanítás magas színvonalú legyen, és hogy a végzősök olyan információkat vigyenek magukkal, amelyek hasznosak és hasznosak lesznek a munkájuk során. A teljes időbeli elkötelezettségnek legalább 220 órát kell kitennie, ami körülbelül 5-6 hétnek felel meg. A tanfolyamon való személyes és rendszeres, kihagyás nélküli részvétel követelmény, hogy a hallgató ne maradjon le a tananyagból. Előnye, hogy a saját országában választhat tanfolyamot.

Az is szükséges, hogy a tanfolyam tartalmazzon elméleti és gyakorlati részt is, ahol a gondozó a megszerzett ismereteket konkrét példákon, modellszituációkban próbálja ki. A tanfolyamnak idősgondozó létesítményekben szerzett munkatapasztalatot is tartalmaznia kell. A tanfolyam végén vizsgát kell tennie, amely írásbeli tesztből és gyakorlati feladatból áll. Megfelelő minőségű tanfolyam lehet például a Vöröskereszt által szervezett tanfolyam. Ez a nemzetközi szervezet a világ számos országában működik, így számos nemzetiségű gondozó vehet részt rajta. Az Atenában ellenőrizni fogjuk, hogy a tanfolyam rendelkezik-e a szükséges akkreditációval, és hogy a személyzet a szükséges mértékben és minőségben elvégezte-e azt. A hozzájárulásra való jogosultság a sikeres teljesítése és 120 nap ledolgozása után keletkezik. Ezt egy általunk jóváhagyott tanfolyamra biztosítjuk.

A siker esélye nő

A tanfolyam elvégzésével az ápolók képzettsége javulni fog, így nagyobb eséllyel tudnak elhelyezkedni. Akár jobban fizetett vagy nekik jobban megfelelő állásra is jelentkezhetnek, és esélyük van arra, hogy gyorsabban megkapják azt. A jó önéletrajzzal és referenciákkal, valamint egy hitelesített tanfolyam elvégzéséről szóló tanúsítvánnyal rendelkező gondozók egy lépéssel előrébb járnak a munkaerőpiacon növekvő versenyben. A megszerzett dokumentum örökre velük marad, és a következő munkahelyükön is használhatják, amikor már nem rajtunk keresztül dolgoznak.

Ez egyfajta szakmai továbbképzés, amely segít az ápolónak a szakmai előmenetelben. Megerősíti, hogy érti a munkáját. A tanfolyam a szakmai ismeretekre összpontosít, és segít a munka sikeres elvégzéséhez szükséges készségek fejlesztésében. Az emberi test anatómiája és a megfelelő életmód mellett a kommunikáció, a problémamegoldás és a stresszkezelés alapjaival is foglalkozik, ami különösen az esetlegesen felmerülő váratlan vagy válsághelyzetekben fontos.

Elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítása

Az ápolói tanfolyam elméleti ismereteket nyújt az ápolóknak a speciális igényű, például demenciában vagy szív- és érrendszeri betegségben szenvedő betegek ápolásával kapcsolatban. Ez a tudás fontos szerepet játszik, mivel lehetővé teszi számukra, hogy jobb minőségű ellátást nyújtsanak, és jobban megértsék ügyfeleik igényeit. Ugyanakkor a tanfolyam az ápolóknak a munkájukhoz szükséges gyakorlati készségeket adja át. Tudják, hogyan kell elvégezni az alapvető higiéniát, hogyan kell beadni a gyógyszereket, hogyan kell dolgozni katéterrel, emelőeszközzel, vagy hogyan kell helyesen pozícionálni, ha mozgásképtelen betegekkel találkoznak. Ez megkönnyíti a munkájukat, és hatékonyabb és felelősségteljesebb teljesítményhez vezet. Ők maguk is kényelmesebben és magabiztosabban fogják érezni magukat benne.