23 05, 2023

Зошто да го означите времето на пристигнување преку онлајн-маршрутата?

мај 23rd, 2023|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Клиенти|

Маршрутата служи како алатка за детално планирање на патувања - одмор или работа. Нашите маршрути сега се достапни онлајн, така што нашиот персонал може да го означи точното време кога ќе дојдат на работа - кај своето семејство. Воведувањето на овој чекор е ефективно и обезбедува удобност.

22 05, 2023

Куба – од што можеме да бидеме инспирирани?

мај 22nd, 2023|Categories: Вести, Клиенти|

Куба - популарна туристичка дестинација, но во исто време и една од најсиромашните земји. Строг режим, цензура, несоодветни плати, но добро здравство и образование. Ова е Куба - земја полна со парадокси. Но и покрај сиромаштијата, богата со позитивни луѓе кои можат да ни бидат пример.

16 05, 2023

Нова иновација во апликацијата Транспорт

мај 16th, 2023|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Клиенти, Медицински сестри|

Новитетот во форма на маршрута достапен онлајн носи уникатно решение. Ќе му олесни на персоналот за нега да се пресели на работа и ќе обезбеди удобност.

9 05, 2023

Тимбилдинг во Куба или како ја запознавме земјата на пури, рум и кафе

мај 9th, 2023|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Компании, Клиенти|

Нашиот тим Атина неодамна беше во посета на егзотична и оригинална Куба. Одземавме многу искуства кои нема лесно да ги заборавиме.

5 04, 2023

Го славиме 15-ти. годишнина од основањето на компанијата

април 5th, 2023|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Компании, На пазарот на трудот, Клиенти|

Годишнината од основањето е важна пресвртница за секоја компанија и нејзиниот основач. Посебно ако се работи за неколку години во кои се стекнала со позиција на пазарот. Ова сведочи за неговата конкурентност.

30 03, 2023

ЕУ ги одобри новите правила за транспарентност на платите

март 30th, 2023|Categories: На пазарот на трудот, Клиенти, Вести, Работна средина, Компании|

Европската унија неодамна воведе нови регулативи за транспарентност на платите за да го реши родовиот јаз во платите и севкупната транспарентност. Целта е да се зајакне позицијата на вработените и да се промовира еднаков третман кон нив во цела ЕУ.

23 03, 2023

Безвременско решение – фотографии од адреси во маршрути

март 23rd, 2023|Categories: Вести, Што има ново во Атина, Компании, Клиенти|

Секоја компанија се труди да напредува и да измислува нови решенија за подобрување на квалитетот на услугите. Почнуваме да додаваме фотографии на маршрутите на адресата каде што ќе се подигне дадилката, како и местото на работа. Тоа ќе обезбеди безбедно да стигне таму каде што треба.

22 03, 2023

Нова поволност – додаток за курс за нега

март 22nd, 2023|Categories: Клиенти, Медицински сестри, Вести, Што има ново во Атина|

Курсот им помага на старателите да ги стекнат основните знаења и вештини што им се потребни за извршување на нивната работа. Ќе имаат можност и да добијат подобра работа, бидејќи со курсот побрзо и полесно ќе најдат работа.