Zyrat janë gjysmë bosh për shkak të koronavirusit. Megjithatë, athinasit e shpërndanë fuqinë e tyre punëtore nga komoditeti i shtëpive të tyre. Jemi ende në dispozicionin tuaj 24/7 dhe mund të na kontaktoni në linjën falas të ndihmës 0800 221 222. Së shpejti do t’ju tregojmë mjedisin tonë të punës në shtëpi.