Athena nën llambë është kthyer!

Ne dëshirojmë t’ju informojmë për temat më aktuale në kompani, por edhe për të rejat nga kompania jonë. Në pjesën e parë intervistuam kolegen Zuzka, e cila na tregoi se si arriti në Athinë dhe nëse rekomandon të punosh jashtë vendit. Mësoni më shumë në video.

Episodet e mëparshme mund t’i gjeni në faqen tonë në Facebook .