Në pjesën e dytë të Atena nën llambë, ju sjellim një intervistë me kolegen tonë Kamila, e cila do t’ju tregojë për shërbimin tonë të ri. Nëse deri tani e keni shmangur ekzekutuesin, ne kemi një zgjidhje për ju. Ne do të jemi të lumtur t’ju ndihmojmë me këtë dhe t’ju çlirojmë nga të gjitha borxhet. Mësoni më shumë në video.