A vállalatok innovációjának egyik fő oka, hogy lépést kell tartaniuk a gyorsan változó piaci feltételekkel. Ha nem alkalmazkodnak az új és modern trendekhez, akkor elavulttá válhatnak, és elveszíthetik versenyelőnyüket. A változtatások végrehajtása emellett segít a vállalatoknak a működési hatékonyság és produktivitás javításában. Ahhoz, hogy hosszú távon sikeresek és fenntarthatóak legyenek, képesnek kell lenniük arra, hogy ügyfeleik igényeivel összhangban fejlődjenek. Az innovációk ezért elengedhetetlenek a piacon való sikerhez és túléléshez.

Egy trükk az utcakép használatának formájában

Mi is szeretnénk a minőségi szolgáltatásokat nyújtó sikeres vállalatok közé tartozni. Ezért keresünk folyamatosan új megoldásokat a folyamatok minőségének javítására, amelyek hozzáadott értéket nyújtanak. Annak érdekében, hogy ápolóink számára kényelmesebbé és könnyebbé tegyük a munkaterületre való eljutást, új fejlesztést vezettünk be. Kezdjük hozzáadni a GPS-koordinátákat, a műholdképeket és a konkrét címekről – házakról és épületekről – készült utcaképeket az egyes szállítások útvonalterveihez, amelyeket az ápolók a családhoz való utazás előtt kapnak meg, és amelyeket a Google Mapsről kapunk. Az utcakép esetében a Google szolgáltatásáról van szó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy interaktív képeken keresztül virtuálisan bejárják a világot. Ezeknek köszönhetően a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy városokat, falvakat, utcákat fedezzenek fel szinte az egész világon. Bár egyes országokban jobban dokumentáltak, más országokban kevésbé. A szolgáltatás hasznos az útvonaltervezéshez és a tájékozódáshoz egy új, ismeretlen környezetben. A képek megmutatják az embereknek, hogyan juthatnak el oda, ahová menniük kell.

Többszörös ellenőrzés

Az útvonaltervekhez mellékelt fényképeken látható az a hely, ahol az ápolót felveszi a szállító (általában a lakóház, ahol lakik), a különböző köztes megállók (repülőtér, busz, vasútállomás) és a munkahely, azaz az adott beteg lakhelye. Természetesen a fotók a hazatéréskor is szolgálnak majd az útvonaltervekben. Eddig félreértések merültek fel az ápolószemélyzet áthelyezésével kapcsolatban. Ezért döntöttünk úgy, hogy megtesszük ezt a lépést, hogy elkerüljük a hasonló helyzeteket. Minden ügyféllel egyenként, telefonos kommunikáció során átbeszéljük a címeket. Ellenőrizzük velük a rendelkezésre álló műholdfelvételek és utcaképek alapján, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy azok helyesek. Ezzel megelőzhetőek az esetlegesen felmerülő felesleges komplikációk. A címeket több személy ellenőrzi: az ápoló, a tanácsadó, a felelős menedzser, a partnercég, a család, a szállító, a diszpécser. A pontosság többszöri ellenőrzésével elkerüljük a hibákat és a kellemetlenségeket.

Számos előny

Ez az innovatív rendszer számos előnnyel jár:

  • A munkavégzés céljából utazó ápoló teljes szállítása zökkenőmentesebb, hatékonyabb, egyszerűbb és gyorsabb lesz.
  • A valós objektumok fotódokumentációjának köszönhetően valóban láthatja, hogyan néz ki egy adott cím. Ez jobban segít a térben való navigálásban, mintha csak egy térképet látna a helyszínnel és a cím nevével. Sok embernek gondot okoznak a térképek és a rajzok.
  • Az ápoló pontosan van tájékoztatva arról, hogy hová fog utazni. Nem kell hosszasan keresgélnie, hogy hol lakik a beteg, és nagymértékben csökken annak a kockázata, hogy eltéved. Nagyobb biztonságban fogja érezni magát.
  • Megoldást nyújt arra a helyzetre, amikor egy beteg egy nagy, több bejárattal rendelkező, többfunkciós épületben lakik, ahol nem egyértelmű, hogy pontosan hol található a lakása, és nehéz megtalálni a helyes címet.
  • Így elkerülhetők azok a helyzetek, amikor a fuvarozó nem találja meg az adott helyet, és ezzel időt takarít meg, amelyet a kereséssel töltött volna.
  • A meglévő rendszer hasznos a munkaidőn kívüli személyzeti változásokra.
  • A családok boldogabbak lesznek, mert ez az új funkció megkönnyíti a gondozók számára, hogy időben munkába álljanak.
  • Ez megkönnyíti a diszpécsereink és valójában mindenki munkáját.

(Nem csak) ezeket, hanem minden egyes fejlesztést, amelyet a szolgáltatásunk javítása érdekében hajtunk végre, ami biztosítja, hogy minden ügyfelünk – a velünk együttműködők, a nálunk dolgozó munkatársak és a családok, akik abban a pillanatban bizalmat szavaznak nekünk, amikor úgy döntenek, hogy igénybe veszik szolgáltatásainkat – elégedettebb legyen.